Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Zorgboerderij De Huppe presenteert eigen glossy

Zwolle – Zorgboerderij De Huppe in Zwolle-Zuid presenteert op donderdag 14 februari haar eigen glossy. In het magazine vertellen medewerkers, deelnemers en samenwerkingspartners over deze bijzondere werkplek.

De Huppe ligt aan de Kleine Veerweg in het buurtschap Oldeneel in Zwolle-Zuid. Dit leerwerkbedrijf biedt dagbesteding, stageplekken en werkplekken voor mensen met een arbeidshandicap. Zij werken onder meer in de Landwinkel, de kaasmakerij, de houtzagerij en de moestuin. De Huppe vierde onlangs haar twintigjarig bestaan.

“Dit jubileum was een mooie aanleiding om een eigen magazine te laten maken,” vertelt Wilma van Vilsteren, samen met haar man Alfons, eigenaar van De Huppe. “Maar in ons blad willen we vooral laten zien wat we hier doen en welke toegevoegde waarde de Huppe biedt voor Zwolle en omgeving. Mensen die elders vastlopen, bieden we hier een nieuwe kans met onze werk- en dagbestedingsactiviteiten.”

Wilma’s woorden worden onderschreven door wethouder Klaas Sloots, portefeuillehouder Zorg en Wmo. Hij spreekt in het voorwoord over het belang van de Huppe en de resultaten die ze samen bereiken voor Zwolle in het algemeen en de deelnemers in het bijzonder.

Sterke Schakel

“Jongeren kunnen hier hun opleiding volgen als dat op school niet lukt. In twintig jaar zijn we uitgegroeid tot een erkend leerwerkbedrijf. Dankzij de nauwe samenwerking met zorgaanbieders en onderwijsinstanties vormen we een sterke schakel in de lokale zorgketen en daar zijn we trots op,” vertelt Wilma.

De glossy van de Huppe is gemaakt door het Zwolse communicatiebureau Jubileumglossy en wordt donderdag 15 februari gepresenteerd in de Landwinkel van De Huppe.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button