112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zoektocht naar vermiste Bennie gaat vanmiddag verder

Zwolle – De zoektocht naar de 62-jarige vermiste Bennie Dijkslag wordt vanmiddag hervat door de vrijwilligers van SAR Nederland. Dinsdag werd het team al ingezet voor een grote zoekactie naar de, sinds 29 augustus vermiste, man. Daarbij werd de omgeving van het  Westerveldse Bos uitgekamd. Vandaag zet de zoekactie zich voort in Holtenbroek in de buurt waar Bennie woont.

Vrijwilligers van SAR (Search and Rescue) Nederland zetten afgelopen dinsdagmiddag en avond al  honden, quads en drones in om een spoor op te pikken van de vermiste Bennie. Er werd onder meer gezocht in de omgeving van het Westerveldse Bos. Maar deze zoekactie leverde geen resultaat op.

Bennie is weggegaan rond 1 september en zou de dagen erna nog gezien zijn. Hij is te voet vertrokken en heeft geen telefoon bij zich. De politie heeft op alle plekken gezocht waar hij gebruikelijk en vaker kwam maar heeft hem nog niet gevonden. Familie en politie maken zich ernstige zorgen.

Bennie is 62 jaar oud, hij is ongeveer 1.80 lang, hij heeft grijs kort haar. Hij draagt een spijkerbroek, een zwart/wit blouse met kleine motorfietsen als print er op. (Harleys). Hij heeft werkschoenen aan en tattoos op beide armen.

SAR Nederland

SAR Nederland is een non-profit organisatie met als doel om vermiste personen op te sporen met een team op het water en/of op het land.

Gerelateerde artikelen

Back to top button