Nieuws uit ZwolleSport

ZKV Oranje Zwart promoveert naar de tweede klasse

Zwolle –  Het korfbalseizoen is door het coronavirus niet afgerond. Toch gaat Oranje Zwart zowel in de zaal als op het veld gewoon tweede klasse spelen. De KNKV heeft Oranje Zwart bovenaan op de lijst gezet voor promotie naar de tweede klasse voor het veldseizoen. De KNKV heeft inmiddels bevestigd dat promotie een feit is. “We zijn blij dat we met deze selectie de uitdaging in de tweede klasse kunnen aangaan en kijken uit naar het nieuwe seizoen dat in september gaat beginnen”, zegt Harry Dreuning, teammanager. 

De ambitie is om de komende jaren een stabiele tweedeklasser te zijn, dan wel in de mogelijkheid te komen om mee te doen in de top van deze klasse. “Deze ambitie willen we bereiken met een brede selectie”, zegt Klappe. We zijn dus op zoek naar korfballers die een nieuwe uitdaging aan willen gaan en onderdeel willen zijn van deze ambitie. “Daarnaast hechten wij ook aan gezelligheid”, aldus Dreuning. Oranje Zwart gelooft erin dat prestatie en plezier hand in hand gaan. Als lid van Oranje Zwart ben je bijvoorbeeld ook verzekerd van leuke en onvergetelijke activiteiten naast het korfballen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Journalist, schrijver, singer-songwriter. www.vincentcorjanus.nl

Lees ook

Back to top button