Carnaval 2021KabelkrantNieuws uit Zwolle

Zittingsavond verplaatst naar 7 januari 2022

Zwolle –  Alle berichtgeving rondom een nieuwe lockdown en de bijbehorende maatregelen heeft de organisatie van de Sassendonkse Zittingsavond doen besluiten dat de Sassendonkse Zittingsavond morgen, zaterdag 13 november, moet worden verplaatst.

Er is altijd gecommuniceerd dat tijdens de Sassendonkse Zittingsavond alle geldende maatregelen gerespecteerd zullen worden en ook al zijn de maatregelen vanuit de overheid nog niet definitief; ze zijn van mening dat we in de huidige tijd en mogelijke maatregelen geen Sassendonkse Zittingsavond kunnen organiseren dat recht kan doen aan een passend afscheid van de huidige Stadsprins en de verwelkoming van de nieuwe Stadsprins(es) van Sassendonk en Prins(es) der Eileuvers.

Dit is natuurlijk heel erg jammer, maar er is ook direct een oplossing.

Noteer de nieuwe datum voor de Sassendonkse Zittingsavond, vrijdag 7 januari 2022, alvast in jullie agenda! Mocht je nu al weten dat het onmogelijk is om dan aanwezig te zijn, stuur dan een mail naar sassendonksezittingsavond@gmail.com dan kunnen zij je, bij inlevering van de kaart(en) en muntjes, geld terug geven.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button