Back to the rootsMemory LaneRadio

Zingen over de Zomer en Träume der Liebe

Zwolle – Theo en Eline doken weer gezamenlijk de platenkast in deze woensdagavond. En terwijl het verkeer langzaam huiswaarts rijdt over besneeuwde wegen komt de presentatrice van Memory Lane daar weer uit met een echte zomerhit van Nat King Cole. Theo dook – voor Back to the Roots – nog wat dieper en kwam naar boven met een kopie van de allereerste Top 40 die in Nederland werd uitgezonden. En daar staat onder andere een nummer in waarbij ‘Die Geschwister Jakob’ Träumen uber Liebe. Drie uur lang weer wegdromen over oude muziek  op je eigen Stadszender dus vanavond.

Luister live mee tussen 19.00 en 22.00 uur
Memory Lane: 19.00 – 20.00 uur, presentatie Elline Boerhof
Back to the Roots: 20.00 – 22.00 uur, presentatie Theo van Tuil

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button