LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Ziggo past morgen TV netwerk Zwolle aan, klant moet tv zenders opnieuw opzoeken

Op woensdag 18 februari a.s. voert Ziggo in Zwolle werkzaamheden uit om zijn netwerk gereed te maken voor de toekomst. Voor de meeste bewoners betekent dit dat het beeld op zwart komt te staan. De Ziggo abonnee met digitale televisie moet zelf actie ondernemen en eenmalig de zenders opnieuw instellen. Als de zenders daarna automatisch opgezocht zijn, ziet de kijker al direct een uitbreiding van het zenderpakket. Zo zijn er méér zenders in HD-kwaliteit (onder andere de Duitse zenders ARD en ZDF) en álle Nederlandse regionale zenders te zien.

Klanten ontvangen vandaag via een brief en e-mail uitgebreide informatie en een stappenplan hoe zij de zenders opnieuw kunnen instellen. Het kan zijn dat mensen hierbij hulp nodig hebben. In het centrum van Zwolle zijn servicepunten van Ziggo waar de klant met vragen terecht kan. Ook bij veel elektronicawinkels is hulp te verkrijgen. De adressen en standplaatsen van de Service punten staan hieronder. De video van Ziggo geeft meer informatie over de wijzigingen.

Hulp van de buren

Klanten die het een kleine moeite vinden hun hulp aan te bieden bij het zoeken van de zenders, hangen een poster voor het raam. Bekende buren kunnen daar dan aanbellen voor hulp. Op die manier helpen bewoners elkaar en kan iedereen weer TV kijken.

Ziggo Servicepunten

WC de Dobbe Aa-landen, Zwolle (alleen woensdag 18 februari 2015)

EP Stadshagen: Belvederelaan 237, Zwolle

Expert Witgoed: Van de Cappellenstraat 145, Zwolle

Media Markt: Maagjesbolwerk 44, Zwolle

Scheer en Foppen Zwolle  Centum: Gasthuisplein 24, Zwolle

Scheer en Foppen Zwolle Stadshagen: Werkerlaan Stadshagen 97, Zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button