Nieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

Zian Flemming naar Fortuna Sittard

Zwolle – PEC Zwolle verkoopt Zian Flemming aan Fortuna Sittard. De Limburgers nemen de 22-jarige aanvaller per direct van de Blauwvingers over.

In totaal kwam Flemming de afgelopen twee seizoenen 32 keer uit voor de club, daarin wist hij zesmaal te scoren. Ook werd hij gedurende de vorige jaargang uitgeleend aan N.E.C. Nijmegen. In Gelderland kwam Flemming tot 25 wedstrijden en 13 doelpunten.

Technisch manager Mike Willems: ,,Zian is een op en top prof. Gezien zijn leeftijd is het voor hem nu belangrijk op een zo hoog mogelijk niveau, zoveel mogelijk speelminuten te maken. Bij PEC Zwolle was dat vooruitzicht voor Zian niet meer aanwezig en dus is deze transfer voor alle partijen een goede uitkomst. Ik wil Zian bedanken voor zijn tijd bij de club en wens hem veel succes in Limburg.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button