Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Zestiende jaar Bram van Polen in Zwolle

Zwolle – Ook volgend seizoen staat aanvoerder Bram van Polen bij PEC Zwolle onder contract. De 36-jarige aanvoerder is met de club een nieuwe overeenkomst voor de duur van één seizoen overeengekomen. Komende zomer begint Van Polen dan ook aan zijn zestiende seizoen in Zwolle.

Dat Van Polen ondanks zijn leeftijd nog altijd van grote waarde is voor de Blauwvingers staat als een paal boven water. Dit seizoen speelde de centrale verdediger 24 competitiewedstrijden, waarvan 22 keer de volle negentig minuten. Ook in de drie bekerwedstrijden miste Van Polen geen minuut. Bovendien was de Harderwijker dit seizoen al goed voor vier treffers.

Bram van Polen: ,,Er zijn voldoende uitdagingen om juist nu nog een jaar door te gaan. Ik voel me hartstikke fit en kan van waarde zijn voor mijn club. Ook in dit sportief lastige jaar is dat niet anders. Volgend seizoen wil ik er weer bij zijn, ongeacht op welk niveau de club acteert. Maar laat één ding duidelijk zijn: het geloof in een goede afloop van dit seizoen is bij mij net als binnen de rest van de spelersgroep groot. Ja we staan laatste en ja er is een achterstand, maar de veilige haven is met 3 punten veel dichterbij dan eerder dit seizoen. We gaan de komende weken dan ook keihard door met onze missie om PEC Zwolle in de Eredivisie te houden, want daar horen we thuis.”

Technisch manager Mike Willems was er snel uit met Van Polen: ,,Met Bram hebben we geen lange onderhandelingen hoeven voeren. Hij heeft al vroeg laten weten nog graag een jaar bij te tekenen en ook wij zien volgend seizoen een belangrijke rol voor Bram weggelegd. Bram heeft zijn waarde voor de club, binnen en buiten de lijnen van het veld. Dat zien we wekelijks. Het doet me dan ook goed dat we hem binnenboord houden.”

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren