Aa-LandenNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zelf je zomerboeket en aarbeien plukken bij Dijklandhoeve

Zwolle – Op de Dijklandhoeve aan de Luttekeweg werd zaterdag een een zelfplukmiddag gehouden. Iedereen kon een eigen boeket bij Bloementuin Zwolle plukken. In de fruittuin ‘Fruit van Nien’ kon een mandje met aardbeien gevuld worden.

De boerderij, gelegen net boven de wijk Aa-landen, is volop in ontwikkeling. Er is sinds kort een gekoelde ruimte om groente, vlees en zuivel te verpakken. Ook wordt er hard gewerkt aan de inrichting van het erf. Er komt nog een boerderijwinkel met een kleine horecavoorziening.

De Zwolse Stadslanderijen is een samenwerkingsverband van boeren in de stadsrand van Zwolle die biologische groenten, fruit, bloemen, zuivel, kaas en vlees produceren voor de Zwollenaren. De Stadslanderijen investeert veel in natuurontwikkeling en natuurbeleving in het Zwolse buitengebied.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button