Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Zaterdag 7 oktober opleidingsmarkt in Isala

Zwolle – Doktersassistent, cardiaccare verpleegkundige, radiodiagnostisch laborant of operatieassistent: in het ziekenhuis kun je veel kanten op. Voor iedereen die geïnteresseerd is in een beroep in het ziekenhuis houdt Isala op zaterdag 7 oktober een opleidingsmarkt in Zwolle.

Spreekt een beroep in het ziekenhuis je aan en werk je graag in een team? Of wil je werken met hoogwaardige technieken? Dan is de zorg iets voor jou. Op zaterdag 7 oktober kun je tijdens de opleidingsmarkt kennismaken met de verschillende beroepen en opleidingen in Isala. Van verpleegkundige (vervolg)opleidingen tot medisch ondersteunende opleidingen. Er is veel mogelijk in een ziekenhuis!

In gesprek

Op de opleidingsmarkt staat een groot aantal enthousiaste Isala-medewerkers die met trots over hun beroep en de daarbij horende opleiding vertellen. Scholieren, mbo- en hbo-studenten en iedereen die zich wil oriënteren op een opleiding in de zorg, krijgt de kans om in gesprek te gaan met Isala-medewerkers over beroepen en opleidingen binnen het ziekenhuis. Dit helpt bij profiel- en beroepskeuze of bij loopbaanplanning.

Isala Academie

Welke opleiding heb je nodig voor welk beroep? Wat zijn de toelatingseisen en hoe kun je je aanmelden? De Isala Academie geeft informatie over onze eigen opleidingen en die van opleidingsinstellingen. Volg je al een opleiding in de zorg? Dan kun je informatie krijgen over vervolgopleidingen.

Praktische informatie

De opleidingsmarkt is op zaterdag 7 oktober 2023 van 10.00 uur tot 14.00 uur in het hoofdgebouw van Isala Zwolle in de Centrale hal, op de eerste en tweede verdieping. Aanmelden is niet nodig en de opleidingsmarkt is gratis toegankelijk. Er worden geen rondleidingen door het ziekenhuis gegeven.

Welke opleidingen zijn er?

Klik voor een overzicht van de deelnemende beroepen en opleidingen op Isala.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button