Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleRadioVoorpagina

Zangeres Maan komt terug naar Zwolle

Zwolle – De populaire zangeres Maan komt tijdens haar clubtour terug naar Zwolle. Volgend jaar staat ze op vrijdag 6 maart op het podium in Hedon. Afgelopen zondag was de zangeres Ambassadeur van de Vrijheid op Bevrijdingsfestival Overijssel en gaf ze een optreden op het festival. Maan stond vorig jaar ook al eens in Hedon, dat optreden raakte snel uitverkocht.

De Nederlandse zangeres, bekend van hits zoals ‘Ride It’, ‘Spijt’ en ‘Lief Zoals Je Bent’, toerde eerder met eigen clubtours door Nederland. Hierover kreeg Maan lovende kritieken, zo schreef NRC: “Ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.”

tekst gaat verder onder de foto

Maan op het Bevrijdingsfestival Overijssel © Peter Denekamp

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek. Na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato, bij wie ze later deze maand op het podium van De Kuip staat, en won de competitie. Sindsdien heeft Maan meerdere singles en EP’s uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia.

Kaarten kosten twintig euro per stuk en gaan vanaf vrijdag in de voorverkoop.

Gerelateerde artikelen

Back to top button