112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zaak uitgebrande auto in opsporingsprogramma Onder de Loep

Zwolle – In het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost wordt donderdag aandacht besteed aan een Zwolse zaak. De politie wil meer weten over de uitgebrande auto die zaterdagochtend 26 oktober is aangetroffen aan de IJsselcentrale weg. Maandagmiddag zijn er op de plek waar de auto werd aangetroffen omgevingsopnames gemaakt en heeft wijkagent Berthold Snippe een interview gegeven voor de camera.

Uitzending Onder de Loep: Donderdag 31 oktober vanaf 17.30 uur op RTV Oost.


Onder de Loep is het programma van RTV Oost waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera’s en foto’s van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 – 6070 (gratis nummer) of 0900 – 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 – 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het YouTube-kanaal: youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter of Facebook.

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close