KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Z.A.C. organiseert een Meidenvoetbaldag op 30 april

Zwolle – Op vrijdag 30 april organiseert Z.A.C. een voetbalmiddag voor meiden van 5 tot en met 12 jaar op sportpark Jo van Marle in Zwolle Zuid. De Z.A.C. Meidenvoetbaldag is onderdeel van het KNVB Oranjefestival. Deelname is gratis.

Deze middag is voor alle meiden die het leuk vinden om te voetballen of graag kennis willen maken met voetbal. Met of zonder voetbalervaring, leden en niet-leden, iedereen is welkom. Het belooft een leuke middag te worden vol met voetbalskills en voetbalfun. De middag duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Meld je aan

Aanmelden voor de Meidenvoetbaldag kan via het aanmeldformulier op www.zac.nl. Meer informatie, bijvoorbeeld over afspraken rondom corona, ontvang je via e-mail na aanmelding.

Z.A.C. Meidenvoetbaldag
vrijdag 30 april
13:00 – 16:00 uur
Sportpark Jo van Marle, Landheerlaan 42, Zwolle
meidenvoetbal@zac.nl

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button