Nieuws uit ZwolleSport

Z.A.C. en Beijen uit elkaar

Zwolle – Tweedeklasser Z.A.C. en John Beijen hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. Het contract van de 53-jarige oefenmeester liep aan het eind van het seizoen af.

De Zwolse trainer heeft Z.A.C. dan 4 jaar onder zijn hoede gehad. Beijen heeft in deze periode Z.A.C. van de 3e naar de 2e klasse gebracht. Het zijn rare tijden door COVID ’19 maar beide partijen geven aan dat het na 4 mooie jaren tijd is voor verandering. Op dit moment staat de ploeg van Beijen op een mooie 4de plek in de tweede klasse. Beijen laat een ploeg achter met veel talent en heeft veel eigen jeugdspelers laten debuteren in het eerste elftal. De technische commissie van Z.A.C. ziet daarom ook voor de nieuwe hoofdtrainer volop kansen om deze talentvolle groep te laten door ontwikkelen.

Z.A.C. kijkt terug op een succesvolle samenwerking. Wij bedanken Beijen, die eerder werkzaam was bij Zwolsche Boys, WVF en FC Meppel, voor zijn inzet en prestaties van de afgelopen 4 jaar en wensen hem heel veel succes in zijn verdere carrière.

Gerelateerde artikelen

Back to top button