RadioRadio gemistYes, We Have No Mountains

Yes, We Have No Mountains – Nederbeat Special – 2020-12-16

Iedere woensdagavond presenteert onze eigen Jan Turkenburg live vanuit zijn huiskamer in Zwolle, het programma “Yes, we have NO mountains”. Dit wordt tegelijkertijd uitgezonden op Radio Focus en Sheena’s Jungle Room . Dat is één van de drie thema-kanalen van het wereldwijd bekende Amerikaanse radiostation WFMU. In deze twee uur draait Jan muziek uit de rijke rock-en pophistorie van Nederland. Geniet dus van bands als Gruppo Sportivo, Brainbox, Earth and Fire en nog veel meer.
Vandaag een Nederbeat special, met bekende maar vooral ook minder bekende nederbeatbands uit de tweede helft van de jaren zestig: The Symptomes, Reza and The Firecats, Honey Bee, The Hamlets, The Mokum Beat Five, The Meklight Sisters, The Scouts, The Beatniks, The Thunders, Paul van Vliet en … huh? Paul van Vliehiet???? Luisteren dus!

&

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button