Kunst & CultuurNieuws uit ZwollePodcastsVoorpagina

Yes! Het kan weer, dansen op de Single Party Zwolle

In Oktober gevolgd door de Generation Classic Party

Zwolle – Pouwel van Diepen zat juichend voor zijn TV toen hij hoorde dat vanaf komende zaterdag feesten in zalen weer zijn toegestaan. Precies op tijd voor de derde editie van de Single Party Zwolle. SPZ is een dans- en ontmoetingsavond voor iedere single die (ongeveer) tussen de 30 en 65 jaar oud is en wel eens flink uit zijn dak wil gaan. Zo’n driehonderd kaarten zijn er beschikbaar voor deze editie in de Enk in Assendorp. Maar wil je er nog heen, moet je niet te lang wachten met bestellen. De kaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank, datzelfde geldt voor de kaarten van de Generation Classic Party die eind oktober wordt georganiseerd in de Weijenbelt in Berkum. In Zwolle Actueel vertelde Pouwel – de organisator van beide Party’s – meer over wat je allemaal kunt verwachten tijdens deze nu al roemruchte avonden.

Klik hier voor kaarten en meer info
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button