EconomieNieuws uit Zwolle

WW-uitkeringen Overijssel en Gelderland Noord dalen verder

Zwolle -In de drie regio’s van Overijssel en Gelderland Noord daalde het aantal WW-uitkeringen in juli verder. Op jaarbasis is deze afname sterker dan landelijk.

Minder WW-uitkeringen in Stedendriehoek en Noordwest Veluwe

Eind juli 2019 verstrekte UWV 7.997 WW-uitkeringen in de Stedendriehoek en Noordwest Veluwe. Ten opzichte van vorige maand is dit een afname van 3,5% (-294 uitkeringen). Dat is vrijwel gelijk aan de landelijke daling van 3,6%. Ook ten opzichte van een jaar geleden is het aantal WW-uitkeringen lager. De regionale daling is 17,4%, oftewel 1.690 uitkeringen. Deze afname is groter dan de landelijke daling van het afgelopen jaar (-16,3%).

Ook in juli nemen WW-uitkeringen in Twente af

Eind juli 2019 verstrekte UWV 7.841 WW-uitkeringen in Twente. Ten opzichte van vorige maand is dit een afname van 4,6% (-375 uitkeringen). Dat is meer dan de landelijke daling van 3,6%. Ook ten opzichte van een jaar geleden is het aantal WW-uitkeringen lager. De daling in Twente is 19,8%, oftewel 1.933 uitkeringen. Deze afname is eveneens groter dan de landelijke daling van het afgelopen jaar (-16,3%).

Opnieuw afname WW-uitkeringen in Regio Zwolle

Eind juli 2019 verstrekte UWV 6.413 WW-uitkeringen in Regio Zwolle. Ten opzichte van vorige maand is dit een afname van 3,4% (-228 uitkeringen). Dat is vrijwel gelijk aan de landelijke daling van 3,6%. Ook ten opzichte van een jaar geleden is het aantal WW-uitkeringen lager. De daling in Regio Zwolle is 19,2%, oftewel 1.525 uitkeringen. Deze afname is groter dan de landelijke daling van het afgelopen jaar (-16,3%).

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Altijd direct op de hoogte van het spraakmakende en laatste nieuws uit Zwolle? Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Ja prima! Nee