Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

WVF speelt gelijk bij Sparta Enschede

Zwolle – Na een midweekse bekerronde waar WVF wist te van winnen van Nunspeet stond nu de uitwedstrijd bij de nummer 2 Sparta Enschede op het programma.

In de opstelling was er een plek in het centrum ingeruimd voor Michel Koning. Michel verving Paul van Dijk die in verband met werk ontbrak. Al na 2 minuten kreeg Sparta een dot van een kans. De bal werd via de linkerflank voor het Zwolse doel geslingerd en werd door een Spartaanse aanvaller maar net over het doel geschoten. Even later werd Max Goudbeek binnen de beruchte lijnen vastgehouden. Helaas zag de scheidsrechter hier geen overtreding in. Voor rust kreeg Hessel Berends nog grote kans, hij werd door Martijn Ruijsch gelanceerd en kwam een op een met de keeper te staan. Helaas belandde zijn schot in het zijnet.

Na rust een wat meer open wedstrijd. Sparta zette aan en de strijd werd vooral op het middenveld geleverd. Bas Koenen en Ruben Meijer zorgden voor een aantal goede intercepties en zodoende kwam WVF verdedigend niet in de problemen. Toch was het Sparta dan in de slotfase heel dichtbij een doelpunt was. Een vrije trap werd fantastisch ingeschoten maar belandde gelukkig voor WVF op de paal. Toch had Hessel de driepunter op zijn schoen, echter ging zijn inzet via de keeper naast. Al met al een verdienstelijk gelijkspel voor de Westenholtenaren.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button