Nieuws uit ZwolleSport

WRZV Zwolle wint ook in derby van SVI

Zwolle – Na een teleurstellend gelijkspel in de WRZV hallen een week eerder tegen FC ’t Hoekje uit Oldenzaal wist de WRZV wel de derby te winnen tegen SVI.

Verloop van de wedstrijd

De WRZV trad als laatste aan deze avond tegen SVI (2) en kwam al snel op een 1-0 achterstand, maar het was Jabir Mazouz die de stand twee minuten later gelijk wist te trekken (1-1). Ruben Meijer wist heel bekeken de WRZV op een 1-2 voorsprong te zetten. Later was het Willem Bel die trefzeker was (1-3).

Na de rust zette SVI aan, maar was het Niels Krijnen die voor de WRZV erger wist te voorkomen. Uiteindelijk zette Jeffrey Groeneveld de 1-4 op het scorebord. Bij een scrimmage voor het WRZV doel zag de scheidsrechter van dienst een handsbal en legde tot verbazing van velen de bal op de stip. Krijnen wist de bal net niet te pareren en SVI zat er weer enigszins in de wedstrijd (2-4). Jabir Mazouz wist na knappe pass van Eugene Webb de 2-5 te scoren. Nadat SVI alles op alles zette en zelfs wist niet veel later te scoren en was het woord weer aan de WRZV. Met doelpunten van Bel en Mo Pour Ali Asli (2) wist de WRZV de wedstrijd in het slot te gooien. WRZV won verdiend met 3-8 van SVI.

WRZV Zwolle staat op de twee plaats in de hoofdklasse F en treft woensdag 22 november Jong Eagels / Markt uit Oldenzaal in de WRZV hallen. Aanvang wedstrijd 20.30 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button