Nieuws uit ZwollePodcastsVoorpagina

Wordt Zwolle in 2022 ook beste fietsstad van Nederland?

Zwolle – Deze week werd bekend dat een Amerikaanse organisatie Zwolle had uitgeroepen tot Wereldfietsstad. Een hele eer natuurlijk. Maar wat waren eigenlijk de argumenten daarvoor. En vooral ook wat kan of moet er nog verbeteren? Die vragen legden we voor aan Edwin Koster van de Fietsersbond Zwolle. Hij was niet geraadpleegd door de Amerikanen, maar houdt zich wel nadrukkelijk bezig met de ontwikkeling van Zwolle als fietsstad en weet dus precies wat er al goed gaat ( heel veel) en wat er nog beter moet. Zeker als we in 2022 weer een gooi doen naar de titel Fietsstad Nederland.

Hier kun je de enquete over fietsstad 2022 invullen
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button