KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Word Digisterker met de Stadkamer

Zwolle – De Stadkamer houdt opnieuw een cursus Digisterker voor mensen die moeite hebben met de digitale wereld. Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen; alles gaat tegenwoordig met de computer. Het gaat gepaard met veel invulformulieren en je digitale handtekening: DigiD. Veel mensen vinden dit moeilijk. In de cursus Digisterker ga je het allemaal leren in drie bijeenkomsten.

In februari 2021 start een nieuwe cursus. De bijeenkomsten vinden plaats op de woensdagen 10 en 17 februari en 3 maart van 10-12 uur in Stadkamer Centrum, 7 Alleetjes 1A. Kosten voor 3 bijeenkomsten zijn €7,50, incl. werkboek en koffie/thee.

Aanmelden kan door het invullen van een formulier. Hier kan ook ingevuld worden welke onderwerpen de interesse hebben, zo kan de Stadkamer de inhoud van de cursus goed afstemmen op de behoeften van de deelnemers. Aanmelden kan ook door te bellen naar 038 4257284. Je hoeft geen lid van Stadkamer te zijn.

Tijdens de trainingen werkt de Stadkamer met kleine groepen en een “coronaveilige” opstelling met meekijk-schermen. En het is nu ook mogelijk (een deel van) de Digisterker cursus online te volgen. Ga voor meer informatie daarover naar deze pagina.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button