Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Woonzorgcentra IJsselheem sluiten de deuren voor bezoek

Zwolle – De woonzorgcentra van IJsselheem gaan op slot voor bezoek. Familiebezoek, mantelzorg en normale bezoekjes aan cliënten zijn in ieder geval tot 6 april niet mogelijk. Ook de dagbesteding sluit voorlopig. IJsselheem heeft zes locaties in Zwolle.

IJsselheem bestuurder Karin Leferink wil het contact tussen mensen terug brengen om de kans op besmetting met het coronavirus ter verkleinen. Maar ook om de groepen, waarin mensen elkaar kunnen treffen, zo klein mogelijk te houden.

“Zo kunnen wij ons volledig richten op de zorg aan cliënten die vanzelfsprekend doorgaat. De zorg in de wijk gaat, met inachtneming van alle hygiënemaatregelen, gewoon door. We realiseren ons dat deze maatregel grote gevolgen heeft. We nemen dit besluit dan ook niet lichtvaardig, maar in het belang van onze cliënten en medewerkers.” zegt Leferink

IJselheem werkt hard aan een oplossing waarbij beeldcontact tot stand kan komen.

IJsselheem verwacht met deze maatregelen een grote bijdrage te leveren aan het terugdringen van de verspreiding van het coronavirus.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button