EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Woodies zoekt 12.500 euro voor ‘mooiste’ terras van Zwolle

Zwolle – Eetcafé Woodies aan de Melkmarkt in Zwolle wil haar terras uitbreiden. Eigenaren Jan en Renate Bos willen het ‘mooiste’ terras van Zwolle realiseren. De benodigde 12.500 euro om dit te realiseren willen ze via crowdfunding binnen halen. Daarom hebben ze afgelopen week een actie opgestart via crowdfundingssite Love2fund.com

Zitcomfort en veel kleur

Het nieuwe café dat sinds een jaar in Zwolle is gevestigd had tot nu toe metalen bistrostoeljes en tafels voor de deur. Maar eigenaar Jan Bos wil dit graag omvormen: ‘”Dit jaar moet het terras eruit knallen en met name het zitcomfort moet omhoog. Dit alles aangevuld met terrasschermen en vooral veel kleur. De gezelligheid en sfeer die Woodies binnen heeft, moet komend jaar ook buiten terug te vinden zijn.”

Upgrade keuken en bierhoek

Het horeca-echtpaar Bos wil ook de keuken upgraden met extra apparatuur en er moet een speciaal bierhoek komen waar de ware bierliefhebbers echt aan hun trekken komen. Om dit alles te kunnen realiseren hebben ze minimaal € 12.500 nodig.

Geïnteresseerde investeerders kunnen een rendement op hun investering verwachten van 12 %. Het geleende bedrag wordt binnen 3 jaar terugbetaald.
Woodies Crowdfunding

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button