EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Woodies Food, Drinks en Music opent aan de Melkmarkt in Zwolle

Zwolle – Het Muziek- en Eetcafe Woodies uit Elburg opent in Zwolle een tweede vestiging. De nieuwe horecazaak komt aan de Melkmarkt tussen Visgilde Hans Visscher en zonnestudio Sunday’s. De verbouwing is al in gang gezet. Maart, april van dit jaar wil de eigenaar open.

Twee verdiepingen

De nieuwe vestiging komt in een echt historisch pand aan de Melkmarkt. Lange tijd heeft hier de radio- en tv zaak Ten Koppels in gezeten. Het pand bestaat uit een beneden- een bovenverdieping. In het pand is een glazen opgang naar de tweede verdieping aanwezig. De historische houten balken in het plafond geven een authentieke sfeer. Volgend jaar zal recht tegenover dit pand de nieuwe modewinkel de Primark openen.

Ongedwongen sfeer

Woodies staat voor een eigentijds eetcafé met een ongedwongen huiskamer sfeer. Plateservice bieden ze aan voor € 9,95 en regelmatig kun je er eten onder het genot van live muziek. En ze serveren 50 speciaalbieren. Woodies is geschikt voor het hele gezin.

Foto’s: locatie Elburg

 

Wat zeggen anderen over Woodies

Tonny op Couverts:

Verrassend leuk en gezellig eetcafé. Gemoedelijke huiskamersfeer. Verrassing 3 gangen menu is zeer aan te raden. Gemaakt door eigenaresse terwijl de waard zijn zangkunst ten hore brengt. We komen zeker een keer terug.

Angela op Couverts:

Gezellig op het terras wezen barbecuen! Was erg lekker.

 

Locatie Woodies Zwolle
Locatie Woodies Zwolle

 

 

Back to top button