Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Winters Chalet op Grote Kerkplein Zwolle voor gezellige december

Op het Grote Kerkplein staat vanaf 16 november 2015 tot en met 4 januari 2016 een winters chalet waar warme winter activiteiten plaatsvinden. Zo zijn er bijvoorbeeld sfeervolle kerstmarkten, artiesten, dichters en lekkernijen. Kom gezellig langs tijdens de winter!

29 november
13:00 – 17:00 uur; Inpakservice* en bewaakte stalling voor alle kadootjes
14:00 – 17:00 uur: Sneldichter voor Sinterklaasgedichten

17 december
Brass Band David treedt op in de Luttekestraat en bij café de Beurs.

19 december
Kerstdanseresjes van dansschool Ria van Diffelen o.a. op het Grote Kerkplein

11:00 – 17:00 uur: Culturele Kerstmarkt in de Papenstraat en aan de Blijmarkt met o.a. kraampjes van creatieve vormgevers, rondleidingen met betrekking tot de moderne devotie, activiteiten in het filmhuis en een vioolconcert.

20 december
12:00 – 18:00 uur: Kerstmarkt en inpakservice. Kerstmarkt: kraampjes met veel streekgebonden lekkernijen, mooie kerstartikelen, muziek van oa de David Brassband en The Alluring Ajettes met kerstsongs, inpaktafels, gluhwein en chocolademelk, vuurkorven, HEMA-worst. Ook worden er verse kniepertjes gemaakt door dames in Middeleeuws kostuum.

24 december vanaf 16:00 uur: artiesten, dichters, bands en natuurlijk de Kerstman in verschillende kroegen en restaurants in het hele centrum van Zwolle!

27 december
Vanaf 13:00 uur worden er oliebollen gebakken en verkocht bij het chalet op het Grote Kerkplein alsmede verse stroopwafels. Tevens is er glühwein en warme chocolademelk voor de liefhebbers.

Gerelateerde artikelen

Back to top button