Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapTV KortVoorpagina

Winnaars leukste studentenhuis bekend

Zwolle – Dideke Boonstra, Jordi de Koning en Jasper van Dijk wonen in een fantastisch studentenhuis aan de Nachtegaalstraat 47. Zij winnen dan ook de titel “Leukste Studentenhuis van Zwolle 2017”. Op vrijdag 6 oktober ontvingen zij uit handen van D66 wethouder Jan Brink de wisselbokaal, een schoonmaakbeurt en pizza. D66 schreef de wedstrijd tijdens de Bruisweken uit om te laten zien hoe leuk het studentenleven is in Zwolle.

“Alle deelnemende studenten hebben ontzettend hun best gedaan met het insturen van fantastische foto’s, verhalen en filmpjes om zich te profileren als leukste studentenhuis van Zwolle 2017,” aldus Jan Brink. “Het was een hele opgave om uit alle aanmeldingen een winnaar te kiezen.”

Het studentenhuis van Dideke, Jordi en Jasper onderscheidt zich door onder andere een mini-museum op het toilet over ons koningshuis. Ook hebben de studenten ludieke tradities zoals een muur vol herinneren aan reeds vertrokken oud-huisgenoten en uitgebreide afscheidsceremonies voor overleden vissen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button