EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Winkelier: ‘Je mag weer ergens je bed voor uit en dat is lekker!’

Zwolle – Woensdag was het eindelijk zover. De winkels en de kappers mochten weer open. Zei het alleen op afspraak. Echt druk was het nog niet in de stad maar verslaggever Marije Kruithof sprak met enkele voorbijgangers en een winkelier over de nieuwe vorm van corona-proof winkelen. Van de mevrouw die al bij een boekhandel is geweest en het heerlijk vond om dat weer even te doen, tot de winkelier die al blij is dat ze tenminste weer iets mogen doen: “Je mag je weer ergens je bed voor uit en dat is lekker!”

Winkelen op afspraak is anders dan click & collect. Dit diende voorheen als alternatief voor het sluiten van de winkels. Met de nieuwe versoepelingen kunnen klanten online of telefonisch een afspraak maken voor 10 tot 30 minuten echt shoppen in de winkel. Bij click & collect kon de koper alleen een specifiek product bestellen om het vervolgens op te halen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button