EconomieNieuws uit Zwolle

Winkelafspraken bij IKEA waren vandaag helemaal volgeboekt

Zwolle – Bij de vestigingen van IKEA, waaronder die in Zwolle, was er vandaag op Paasmaandag geen plek meer om te komen winkelen. Dat meldt de NOS.

Het bedrijf laat weten dat alle tijdsloten van 45 minuten volgeboekt waren. Op Paasmaandag is het van oudsher een traditie voor veel mensen om naar meubelzaken en bouwmarkten te gaan. Vorig jaar waren de winkels gesloten, dit jaar was men wel open. Daarbij is het wel minder druk dan voor de coronacrisis. Vanwege de coronamaatregelen moest er gewinkeld worden op afspraak en konden er minder mensen tegelijk naar binnen.

Een woordvoerder laat weten dat de bezoekers zich goed aan de regels hielden. Ook Bij de bouwmarkten Gamma en Karwei waren veel afspraken gemaakt om te komen winkelen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button