Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Windesheim op eerste plaats in Keuzegids Masters

Zwolle – Hogeschool Windesheim stijgt in de Keuzegids Masters 2018 van de vierde naar de eerste plaats in de categorie grote aanbieders in het hbo.

Windesheim scoort met 62 punten 4,5 punten meer dan afgelopen jaar en is daarmee de grootste stijger in de categorie grote aanbieders. De Keuzegids schenkt aandacht aan acht masteropleidingen van Windesheim. Op de tweede plaats staat Hogeschool Utrecht, gevolgd door Hogeschool Arnhem Nijmegen op plaats drie.

De best scorende opleiding bij Windesheim is Physical Education and Sport Pedagogy met 72 punten. De opleiding haalt op het programma, de docenten, wetenschappelijke vorming, praktijkgerichtheid en begeleiding een plus of een dubbele plus. De meeste masters van Windesheim scoren gemiddeld of bovengemiddeld in de gids.

Over de Keuzegids Masters

De Keuzegids Masters is een onafhankelijke gids die alle erkende masteropleidingen in Nederland beschrijft en beoordeelt. De gids wordt samengesteld door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I) in Leiden. Meer informatie over de Keuzegids Masters 2018 is te vinden op www.keuzegids.org.

Gerelateerde artikelen

Back to top button