Nieuws uit ZwolleWeer

Wind blijft bepalend

Weerbericht 11 maart

Zwolle – Maandag is er af en toe zon. Talrijke buien trekken over Zwolle met kans op onweer en zware windstoten. Het kwik ligt daarbij rond de zeven graden. De westenwind is vrij krachtig, soms krachtig.

In de avond trekken de buien via het westen weg. Het wordt droog met opklaringen. ’s Nachts is het droog met opklaringen. De temperatuur ligt enkele graden boven het vriespunt met kans op vorst aan de grond. De wind draait naar het zuidwesten en neemt af naar zwak tot matig.

Dinsdag is het grijs met van tijd tot tijd regen. In de loop van de middag wordt het droger. In de avond trekt opnieuw een grote storing met regen over Zwolle. Het wordt dan acht graden met vrij krachtige wind, ditmaal uit het zuidwesten.

Matthijs Kassies

Weerman RTV Focus Zwolle
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button