RadioRadionieuws

Wichert aan het Rot: We blijven doorgaan. Maar hebben daarvoor ook steun nodig.

Zwolle – Na de Draaiorgel-marathon is Wichert aan het Rot niet op zijn lauweren gaan rusten. Met de Vrienden van WEW organiseert hij nog steeds diverse activiteiten voor de ouderen. Én hij heeft een start gemaakt met de Dweilorkest-marathon. Juist in deze Week van de Eenzaamheid legt hij nog eens uit hoe belangrijk de activiteiten zijn voor (eenzame) ouderen. Maar ook dat hij en de Vrienden van WEW rekenen op zoveel mogelijk steun bij de lopende Rabo Clubsupport-actie die deze maand weer wordt gehouden. Wichert: “Al die activiteiten kosten heel veel geld, dus we hebben veel steun nodig. De tehuizen hoeven namelijk niets te betalen voor bijvoorbeeld de draai-orgel bezoeken.

Wichert was telefonisch te gast in Studio Stadkamer het lunchprogramma op Radio Focus. Hij had voor de luisteraars ook nog een primeur! Iets met een draai-orgel….
Foto: © Frank-Jan van den Belt 103dB
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button