Voorpagina

Weth. de Heer trapt ‘open training’ dinsdag 7 maart van THOR Zwolle af op dak van Deltion College!

Survivalrun en Obstaclerun zijn de snelst groeiende sporten van Nederland doordat je er snel fit van wordt en erg leuk blijft om te doen. THOR Zwolle heeft inmiddels veel ervaring hoe je deskundig om kan gaan met de sport die hardlopen combineert met het overwinnen van obstakels. Om deze sport toegankelijker te maken voor mensen uit de wijken Holtenbroek, AA landen, Westenholte en Stadshagen kan je van jong tot oud vanaf dinsdag 7 maart terecht op het dak van het Deltion College!

Terwijl je hardlopen combineert met klimmen gebruik je altijd alle spieren in je lichaam waardoor je ongemerkt sterker en fitter wordt. Je kan altijd andere manieren van klimmen uitproberen en verschillende hardloopvormen toepassen. De trainingen worden hierdoor op maat aangeboden van jong tot oud en van beginner tot ervaren wedstrijdatleet. Deskundige trainers staan voor jou klaar om naast veel beweegplezier ook de veiligheid in de gaten te houden.
Op dinsdag 7 maart start om 18.00u de ‘open training’ voor iedereen die de sport Survivalrun/Obstakelrun maar kan en wil uitproberen en misschien wel een wedstrijd aan wil gaan met wethouder sport Rene de Heer.
De trainingen zijn voor jeugd vanaf 7 jaar (18.00 – 19.30) en volwassenen. (19.30 – 21.00) De ingang is bij het Sportcentrum van het Deltion College aan de Obrechtstraat. Het enige wat je mee moet nemen is een lange sportbroek, gevulde bidon, sportschoenen met grip (géén voetbalschoenen) en een trainingsjas. Je kan ter plekke omkleden en douchen.
THOR Zwolle heeft sinds enkele jaren een grote trainingslocatie op en rondom sportpark Marslanden, zuid-oostelijk van Zwolle. Met deze ‘extra’ trainingslocatie komt de meest veelzijdige sport ook makkelijker beschikbaar aan de Noord-westelijke zijde van Zwolle. Bovenop het dak van de parkeergarage staat een ruim arsenaal aan uitdagende hindernissen om te worden overwonnen. Dit kan je alleen of samen met iemand anders doen. Vanaf dinsdag 7 maart ben je vanaf 18.00u van harte welkom bovenop het Deltion College.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button