Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Werkzaamheden Hasselterdijk tussen 14 augustus en 20 september 2023

Zwolle – Van maandag 14 augustus tot en met woensdag 20 september gaat aannemer Van Gelder wegwerkzaamheden uitvoeren aan de Hasselterdijk. In opdracht van de gemeente Zwolle richt men in die periode het weggedeelte van de Hasselterdijk definitief in. De werkzaamheden gebeuren in 3 fasen.

Werkzaamheden

Tijdens de wegwerkzaamheden richt men het weggedeelte van de Hasselterdijk definitief in. Hierbij vervangt Van Gelder het huidige asfalt door nieuw asfalt en legt de aannemer op een groot aantal plekken grasbetonstenen langs de randen. Ook voert de aannemer herbestratingswerkzaamheden uit en worden nieuwe wegmarkeringen aangebracht.

In 3 fasen

De werkzaamheden vinden in 3 fasen plaats:

Fase 1: Sluis t/m kruising Oranjeriestraat | 14 augustus – 6 september 2023
De aannemer informeert direct aanwonenden rechtstreeks en in detail over deze werkzaamheden. Doorgaand verkeer leidt zij om.

Fase 2: Kruising Twistvlietweg – Hasselterdijk | 30 augustus – 1 september 2023
Deze werkzaamheden zijn in de avonduren en nachten: tussen 19.00 en 06.00 uur. Tijdens die uren is de Twistvlietbrug afgesloten voor al het verkeer en leidt men het verkeer om via de Mastenbroekerbrug. Overdag kunnen fietsers wel gebruik maken van de Twistvlietbrug. Doorgaand gemotoriseerd verkeer – zoals de bus – moet in deze periode een andere aangegeven route volgen, zowel overdag als ’s avonds en ‘s nachts.

Fase 3: Kruising Oranjeriestraat t/m Hasselterhaven | 5 september – 20 september 2023
De aannemer informeert direct aanwonenden rechtstreeks en in detail over deze werkzaamheden. Doorgaand verkeer leidt men om.

Voor het slagen van de werkzaamheden zijn onder andere goede weersomstandigheden nodig. De werkzaamheden kunnen worden uitgesteld.

Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button