EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Werkzaamheden aan kruispunten Blaloweg-Rieteweg en Blaloweg-Hasselterweg

Zwolle – De gemeente Zwolle voert van maandag 2 mei tot en met dinsdag 3 mei diverse werkzaamheden uit aan de kruisingen Blaloweg-Rieteweg en Blaloweg-Hasselterweg. De activiteiten veroorzaken hinder en omleidigen voor het autoverkeer. De aanliggende bedrijven blijven bereikbaar. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

De bestaande verkeersregelsinstallatie (VRI) aan het kruispunt Blaloweg-Rieteweg wordt op maandag 2 mei omgebouwd. Op het kruispunt Blaloweg-Hasselterweg komen op dinsdag 3 mei een nieuwe rijbaanindeling, een nieuwe VRI-kast en nieuwe bekabeling. De werkzaamheden vinden in de meivakantie plaats om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Gevolgen voor het verkeer

Op maandag 2 mei van 09.00 uur tot en met 16.00 uur is op het kruispunt Blaloweg-Rieteweg, vanwege de werkzaamheden aan de VRI, slechts één rijstrook per rijrichting beschikbaar voor het autoverkeer.

Door de werkzaamheden is de Blaloweg tussen de Russenweg en Rieteweg op dinsdag 3 mei van 09.00 tot 24.00 uur geheel afgesloten voor het verkeer. Tegelijkertijd is de Hasselterweg tussen de Blaloweg en Westenholterallee afgesloten. De omleidingsroute voor het autoverkeer op 3 mei loopt via de Westeholterallee, IJsselallee, Nieuwe Veerallee, Rieteweg en de Blaloweg.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button