112 nieuwsNieuws uit Zwolle

Pinksterdrukte: Werkzaamheden A50 tussen Heerde en knooppunt Hattemerbroek

Rijkswaterstaat verwacht dit Pinksterweekend veel drukte op de wegen in verband met het Pinksterweekend.

Bijna 500.000 mensen gaan dit weekend op vakantie in eigen land. Daarnaast vertrekken nog eens 300.000 vakantiegangers naar het buitenland. Vooral tussen 15.00 en 19.00 kunnen er files verwacht worden. In onze regio is extra bottleneck de A50.


Werkzaamheden A50/N50 en knooppunt Hattemerbroek tussen 30 mei en 5 juni

Rijkswaterstaat voert tussen zaterdag 30 mei en vrijdag 5 juni wegwerkzaamheden uit op de A50/N50 tussen Kampen en het knooppunt Hattemerbroek. Tijdens deze werkzaamheden zijn de A50/N50 en verschillende verbindingswegen op het verkeersplein enkele avonden en nachten afgesloten voor verkeer. Gele borden leiden het verkeer om. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiodes

De N50 tussen Kampen en knooppunt Hattemerbroek is voor verkeer uit de richting Kampen in de richtingen Amersfoort, Zwolle en Apeldoorn afgesloten:
– van zaterdag 30 mei 19.00 uur tot maandag 1 juni 06.00 uur.

Op het viaduct Keizersveld (Hessenweg) is voor verkeer tussen Hattem en Wezep is één rijstrook beschikbaar voor verkeer in beide richtingen:
– van maandag 1 juni 19.00 uur tot vrijdag 5 juni 07.30 uur.
Het verkeer wordt ’s avonds en ’s nachts met verkeersregelaars over de beschikbare rijstrook geleid.

De verbindingsweg op het knooppunt Hattemerbroek voor verkeer op de A50 uit de richting Apeldoorn in de richting Kampen is afgesloten:
– van donderdag 4 juni 20:00 uur tot vrijdag 5 juni 06.00 uur.

De verbindingswegen op het knooppunt Hattemerbroek voor verkeer op de A28 uit de richtingen Amersfoort en Zwolle in de richting Kampen zijn afgesloten:
– van donderdag 4 juni 20.00 uur tot vrijdag 5 juni 06.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidings- en adviesroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl, van www.AnaarBeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button