Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Wereldwijd game-ontwerp evenement op het Cibap

Zwolle – De Ontwerpfabriek van het Cibap staat van 25 t/m 27 januari een lang weekend in het teken van gaming, design en programmeren. Een groep van 30 designers, ontwikkelaars, ontwerpers en studenten van het Cibap en Windesheim doen vanuit de Ontwerpfabriek mee aan de Global Game Jam 2019.

Meer dan 42.000 deelnemers ontwerpen op meer dan 2.000 locaties wereldwijd hun eigen games tijdens de Global Game Jam. Elk jaar is er een thema dat bij de start van de Jam onthuld wordt. In 2018 was dit “Transmission”.

Wereldwijd evenement

De Global Game Jam is een jaarlijks terugkerend evenement. In Zwolle wordt dit georganiseerd door 038games in samenwerking met studenten van het Cibap. Het evenement is online te volgen via Facebook van GGJZwolle.

Facebook GGJZwolle

Eigen game ontwikkelen

Mensen die hun eigen game willen ontwikkelen kunnen de uitdaging aangaan door zich aan te melden. Ze verblijven dan van vrijdagmiddag tot zondagmiddag in de ontwerpfabriek van het Cibap.

Deelname, inclusief eten, drinken en een slaapplek, kost 50 euro. Hiervoor krijg je een inspirerende omgeving, eten, drinken en een slaapplek.

Aanmelden

Gerelateerde artikelen

Back to top button