LifestyleNieuws uit Zwolle

Wereldprimeur Zwolle: 1e Club McDonald’s voor 16- en 17-jarigen

Zwolle – McDonald’s lanceert in Zwolle-Noord een wereldprimeur: een clubavond voor jongeren van 16 en 17 jaar in een McDonald’s restaurant! In een unieke setting met bekende DJ’s en natuurlijk de lekkerste McDonald’s bites & drinks. Voor deze bijzondere happening werkt McDonald’s Nederland samen met Spinnin’ Records en wordt McDonald’s restaurant Zwolle-Noord eenmalig omgetoverd tot een échte club: Club McDonald’s. Een Club die exclusief is bestemd voor 16- en 17-jarigen.

Waarom Club McDonald’s?

“Uitgaan in Nederland is lastig als je jonger bent dan 18. Je komt geen club binnen”, vertelt Annemarie Swijtink, Director Marketing van McDonald’s Nederland. “Maar er is één plek waar 16- en 17-jarigen altijd welkom zijn: in onze restaurants. Deze groep jongeren komt al vaak bij ons. Juist ook in de avonduren, om samen met vrienden een leuke tijd te hebben.”

Sjoerd-Jan Feenstra, Franchisenemer McDonald’s Zwolle-Noord, liep onmiddellijk warm voor deze wereldprimeur: “Toen ik over dit initiatief hoorde en werd gevraagd of het in Zwolle mocht plaatsvinden, dacht ik meteen: wij zijn de perfecte plek om dit te doen! En heel gaaf dat het op 7 juni daadwerkelijk gaat gebeuren. Samen met Spinnin’ Records en onze Crew gaan we de jongeren een geweldige avond uit bezorgen door ons restaurant voor één avond om te bouwen tot een échte club!”

Join the Club!

Op vrijdagavond 7 juni opent Club McDonald’s haar deuren exclusief voor circa 300 jongeren van 16 en 17 jaar. Vanaf vandaag kunnen zij zich via de McDonald’s App aanmelden om kans te maken op tickets (twee per persoon). Aanmelden kan tot en met donderdag 23 mei.

Powered by Spinnin’ Records

De organisatie van Club McDonald’s is in handen van Spinnin’ Records, één van de grootste ondernemingen in de dance-, house- en trancemuziek. Spinnin’ Records staat garant voor een onvergetelijke, muzikale en entertainende avond in Club McDonald’s, in Zwolle-Noord.

Club McDonald’s vindt plaats van 20.00 – 24.00 uur. McDonald’s zorgt er samen met de organisatie voor dat het zowel voor de 16- en 17-jarigen als de buurt een leuk event wordt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button