Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoorpagina

Wensink Mercedes-Benz blijft mobiliteitspartner van PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle rijdt ook de komende twee jaar Mercedes-Benz. Wensink Mercedes-Benz blijft de autosponsor van de voetbalclub. Op vrijdag 16 april jl. werd het sponsorcontract door beide partijen ondertekend. Laurens Stigter (CEO van Wensink Automotive) en Eduard Wolf (Business unit directeur Mercedes-Benz Cars binnen Wensink) overhandigden symbolisch de sleutels aan Adriaan Visser en Jurian Meijntjes van PEC Zwolle.

In totaal levert Wensink 25 personenauto’s per seizoen aan de spelers, staf en directie van PEC Zwolle. Het sponsorcontract loopt 2 jaar met een optie voor nog eens 2 jaar en is in samenwerking met Wensink Lease & Services tot stand gebracht. Beide partijen zetten zogezegd in op een brede vorm van samenwerking. Wensink Mercedes-Benz zal de komende jaren onder meer prominent te zien zijn op de perswanden, op de stoelen in de dug-outs én d.m.v. diverse LED-animaties en reclameboarding tijdens thuiswedstrijden in het MAC3PARK stadion. Ook worden er samen diverse publieksacties o.a. op het vlak van social media ontwikkeld en uitgevoerd.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button