Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Wensboom Zwolle laat 45 onbaatzuchtige kerstwensen in vervulling gaan

Zwolle – De Wensboom Zwolle gaat 45 wensen vervullen.  De organisatie, bestaande uit SamenZwolle,  Groeten uit Zwolle en Even Doen BV,  koos de 45 gelukkigen uit de vele grappige, liefdevolle, emotionele  en vooral ook onbaatzuchtige wensen.  Allemaal wensen die afgelopen weekend in de wensboom werden gehangen midden in de Diezerstraat.

Wensen met vaak heel ontroerende verhalen en ingestuurd voor een vriend, vriendin of andere persoon uit de directe omgeving. Zo was er voor een mevrouw de wens ingestuurd om haar woonkamer te laten stofferen. Een stoffeerder gaat deze wens vervullen. De mevrouw kreeg alvast symbolisch een kussentje.

Ook op woongebied was er de wens van een meisje voor haar vriendinnetje. Want wat zou mooier zijn dan een blauwe kamer voor haar Best Friend Forever. Omdat het voor de organisatie lastig was om dat te realiseren maar ze de wens toch heel mooi vonden hadden ze een alternatief bedacht. Het vriendinnetje krijgt nu ‘Blauw van de kou’, vier kaarten voor het IJsbeeldenfestival.

Het vervullen van die wensen werd mede mogelijk gemaakt door Oldenhof Kookkado, Roscom Promotie, Hair in the City, Bidfood, Koperen Kees, WintersZwolle, gemeente Zwolle en de ROVA.

Samen Zwolle

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button