AlgemeenNieuws uit ZwolleVoorpaginaWinter Zwolle

Wensboom in Diezerstraat

SamenZwolle laat dromen uitkomen

Zwolle – ” Ik wens je een knuffelbeer.” Vanaf 14 december t/m 16 december mogen alle Zwollenaren een wens indienen voor een ander. SamenZwolle staat dit jaar met de Wensboom in de Diezerstraat, voor het Huis van de Kerstman in de Statenzaal.

Wensen

Onder het genot van een glaasje warme chocolademelk kunnen mensen digitaal, via een tablet, een wens indienen. Die wens komt automatisch digitaal in het systeem én wordt uitgeprint, zodat het ook echt in de Wensboom kan worden gehangen. Mensen hoeven dus alleen maar een wens te bedenken en langs te komen tussen 12:00 en 19:00 uur.

Dromen komen uit

Na het weekend worden alle wensen doorgenomen. SamenZwolle gaat proberen zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Indien de wens is uitgekozen wordt er contact opgenomen. De prijsuitreiking vindt zondag 23 december plaats.

Op SamenZwolle vind je alles wat mensen voor – en met elkaar kunnen doen in Zwolle. Van vrijwilligerswerk en participatiebanen bij verschillende Zwolse organisaties, tot gezellige en interessante activiteiten in de buurt en oproepen en hulpvragen van Zwollenaren, stichtingen en verenigingen. SamenZwolle is ontwikkeld door een brede groep samenwerkende Zwolse organisaties die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button