Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Weinig nieuws op Forumavond PEC Zwolle

Verslaggever: Evert Jan Pasman

Zwolle – Donderdagavond vond de Forumavond van PEC Zwolle plaats in het Supportershome, waarbij de aanwezige supporters vragen mochten stellen aan de staf, spelers en management van de club.

Allereerst was het de beurt aan technische directeur Gerard Nijkamp, voorzitter Adriaan Visser en trainer John van ’t Schip om te reageren op een aantal vragen vanuit de zaal of die van te voren waren doorgegeven. John van ’t Schip gaf aan dat het seizoen wisselend begonnen was maar dat er hoop is op een goed vervolg, er zit veel rek in dit elftal.

Adriaan Visser kon melden dat de toekomstvisie “wat goed is moet beter” midden in de ontwikkelingsfase zit en dat er rond de jaarwisseling een beslismoment zal komen. Ook over de nieuwe competitieopzet kon hij nog weinig anders melden dan dat het een “ingewikkelde cocktail was”. Half november zal er verder gesproken worden over de nieuwe competitie opzet, kunstgras, jeugdopleidingen en herverdeling van gelden.

Technisch directeur Gerard Nijkamp liet weten zich nog prima thuis te voelen bij de club waar hij nog veel uitdagingen ziet. Ook ziet hij vanuit de jeugd steeds meer spelers doorgroeien naar het eerste, met als goed voorbeeld natuurlijk Sepp van den Berg en ook Thomas van den Belt haakt al aan bij de selectie.

Daarna was het de beurt aan de twee keer vijf spelers om te reageren op vragen of een stelling te beantwoorden met groen (eens) of rood (oneens). Eensluidende meningen waren er bij de stellingen: Bij met de besloten training; Er wordt veel gelachen in de kleedkamer en PEC Zwolle gaat de play offs om Europees voetbal halen. Alle spelers toverden bij deze stellingen hun groene kaart (eens) tevoorschijn.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button