EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Wehkamp start nieuwe service; leveren op de besteldag

Zwolle – Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld is vandaag in huis. Wehkamp is gestart met leveringen op de bestel dag. Onder andere met reclame op televisie wordt de consument van de nieuwe service op de hoogte gebracht.

Kosten 2 euro

Wehkamp kan door het hypermoderne magazijn nu een groot deel van het assortiment op de dag van bestelling bezorgen. Klanten die voor 12.00 uur bestellen krijgen de producten dezelfde dag nog geleverd door DHL Parcel. Klanten die voor deze service kiezen moeten hier 2 euro extra voor gaan betalen.

Kleinere artikelen

De nieuwe service met leveren op de dezelfde dag geldt voor 95 procent van het assortiment. De service gaat niet op voor grotere artikelen die opgeslagen zijn in Maurik. Die worden een dag later bezorgd door Dynalogic.

26 bestelbusjes dagelijks op pad

Vanuit het nieuwe distributiecentrum gaan in eerste instantie dagelijks 26 bestelbusjes van DHL Parcel rijden om de bestelde goederen bij de klanten te leveren. Wehkamp zelf verwacht dat dit er snel meer worden doordat de nieuwe service in een groeiende behoefte voorziet.

Nieuw hypermodern distributiecentrum

Afgelopen week werden na 52 jaar in Dedemsvaart te hebben gezeten de laatste goederen over verhuist naar Zwolle. Het nieuwe hypermoderne distributiecentrum dat gevestigd is op de Hessenpoort vergde een investering van ongeveer 100 miljoen euro en is in het najaar van 2015 geopend door Koning Willem Alexander.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button