EconomieNieuws uit Zwolle

Wehkamp benoemt Graham Harris als opvolger CEO Piet Coelewij

Zwolle – Piet Coelewij gaat een andere rol binnen Wehkamp vervullen. Ruim 2,5 jaar geleden werd Piet Coelewij benoemd als CEO en sindsdien zijn er grote stappen gezet in onder andere de digitalisering van de online retailer. Het komende jaar blijft Piet Coelewij als senior adviseur betrokken bij Wehkamp. Graham Harris gaat ad interim de functie van CEO vervullen.

Piet Coelewij: “Ik ben heel trots op de mensen van Wehkamp die in een relatief korte tijd de organisatie getransformeerd hebben naar een moderne digitale omgeving met een sterke focus op gezinnen in Nederland. De tijd is nu rijp om het stokje over te dragen aan een nieuwe leider die de strategie verder gaat implementeren.”

Onder leiding van Piet Coelewij is er onder meer een duidelijke strategie ontwikkeld, ontstond het partnership met BCC, kreeg de online shop een metamorfose, werd het distributiecentrum in Zwolle fors uitgebreid en lanceerde Wehkamp onlangs nog een nieuwe merkstrategie. Wehkamp heeft met haar jarenlange bestaan, ijzersterke merk en duidelijke strategie de juiste basis voor deze competitieve markt. De volgende fase in de strategie en het groeiplan van Wehkamp, waarbij de nadruk ligt op executie, vereist een ander type leiderschap.

Om de strategie verder te implementeren is een nieuwe CEO aangetrokken. Graham Harris gaat deze functie ad interim vervullen. Graham Harris heeft jarenlange retailervaring, onder andere bij Tesco, Carpetright en in fashion gerelateerde functies.

Gerelateerde artikelen

Back to top button