EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Wegwerkzaamheden Ceintuurbaan

Zwolle – Van komende maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli voert de gemeente Zwolle asfaltonderhoud uit aan de Ceintuurbaan, tussen de Kuyerhuislaan en Oldeneelallee, in beide richtingen. De asfalteringsactiviteiten vinden telkens plaats tussen 19.00 en 06.00 uur. De wegafsluiting tijdens de uitvoering is noodzakelijk. Overdag behoudt het verkeer doorgang.

De aannemer voert het werk aan de Ceintuurbaan in de periode van 11 juli tot en met 15 juli gefaseerd uit. Overdag behoudt het verkeer doorgang. Het huidige asfalt wordt in de avond/nacht van maandag 11 juli op dinsdag 12 juli verwijderd en tijdens deze activiteiten wordt het verkeer via de middenberm omgeleid.

Gedurende de asfalteringswerkzaamheden van dinsdag 12 juli tot en met 15 juli, telkens tussen 19.00 en 06.00 uur, wordt het verkeer omgeleid via de Leo Majorlaan, Marsweg en Oldeneelallee vice versa. Via deze omleidingsroute is het ziekenhuis Isala bereikbaar. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Werkzaamheden op A28

In de avond/nacht van maandag 11 op dinsdag 12 juli voert KWS in opdracht van Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de A28 ter hoogte van de Ceintuurbaan en de Ordelseweg/Hessenweg. Verkeer komend vanuit (of met bestemming) Wythmen/N35 met bestemming de A28 wordt geadviseerd te rijden via de Oldeneelallee en IJsselallee.

cb1

cb2

Gerelateerde artikelen

Back to top button