Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Wegonderhoud Oldeneelallee en Patriottenlaan Zwolle Zuid

Op komende donderdag 1 september en vrijdag 2 september voert de gemeente Zwolle werkzaamheden uit aan de Oldeneelallee en Patriottenlaan. De activiteiten vinden plaats telkens tussen 21.00 uur en 06.00 uur. Het wegonderhoud betreft de Oldeneelallee vanaf de spoorwegovergang richting het winkelcentrum Zwolle-Zuid tot en met de rotonde, en de Patriottenlaan tot en met de Ministerlaan. Het werk veroorzaakt omleidingen voor het verkeer.

 

Bereikbaarheid

Tijdens de uitvoering van de wegwerkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor het doorgaand verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan via de Ceintuurbaan. Het winkelcentrum en de parkeergarage Zwolle-Zuid blijven bereikbaar. Het uitrijden vanaf de parkeerplaats blijft mogelijk via de in-/ uitrit van de parkeergarage aan de Oldeneelallee. De Van der Heydenstraat wordt ontsloten via de Kappeijne van de Copellolaan. De toegang aan de Patriottenlaan is vanwege het asfalteren enkele uren niet bereikbaar.

Werkzaamheden

Aannemingsbedrijf Schagen Infra B.V. voert het wegonderhoud uit aan de Oldeneelallee en Patriottenlaan in opdracht van de gemeente Zwolle. Het werk bestaat onder meer uit: het verwijderen van de bestaande asfaltlaag, vervangen van de putdeksels, aanbrengen van het nieuwe asfalt en nieuwe markeringen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button