Voorpagina

Weg tussen brug Turfmarkt en Kerkbrugje donderdag afgesloten

Zwolle – Op donderdag 8 oktober aanstaande van 9.00 uur tot en met 18.00 uur vinden er wegwerkzaamheden plaats aan het Groot Wezenland. Het betreft het gedeelte vanaf het Kerkburgje tot aan de kruising Bagijnesingel/Menistenstraat. Gedurende de werkzaamheden is de Schoenkuipenbrug afgesloten voor het verkeer en is het Kerkbrugje beperkt toegankelijk. Fietsers en voetgangers richting de binnenstad worden verzocht een andere route te nemen. De alternatieve routes naar het centrum loopt via de Diezerpoortenburg of de Sassenportenbrug.

Het werk bestaat uit asfalteringsactiviteiten in het kader van wegonderhoud. Zowel het fietspad als het trottoir aan de stadsgrachtzijde wordt afgesloten tijdens de uitvoering van de wegwerkzaamheden. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan voor fietsers en voetgangers via de Schuurmanstraat, Luttenbergstraat, Menistenstraat, Turfmarkt en Koewegje.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button