Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Weer hogere opbrengst MS collecte 2018 Zwolle

Zwolle – Tijdens de collecteweek eind november van het Nationaal MS Fonds in Zwolle, is het mooie bedrag van € 14.471.15 opgehaald. Vorig jaar was het totaalbedrag ruim 13.000 euro, in 2016 kwam het bedrag voor het eerst boven de 10.000 euro uit. Daarmee zit de collecte van het Nationaal MS Fonds in Zwolle al jaren in de lift. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het Nationaal MS Fonds dat zich blijft inzetten voor onderzoek naar MS.

Een geweldige prestatie en resultaat van iedereen, aldus de Zwolse collectecoördinatoren Marleen Postma (Noord), Marieke Veld (Zuid) en Erik Riemens (Midden). Samen met het Nationaal MS Fonds zijn ze blij met dit mooie bedrag en bedanken alle gevers. Ook dank aan alle collectanten, die dit jaar van 19 tot en met 24 november weer op pad zijn gegaan.

Wie de collectant gemist heeft, kan zijn of haar bijdrage overmaken op giro 5057 ten name van Nationaal MS Fonds in Rotterdam.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button