Nieuws uit Zwolle

Weekendweer. Morgen een aangename lentedag!

Zwolle – Na een afwisselende dag met regen en droge periodes zijn we even van de regen verlost.

Komende avond zijn er opklaringen maar is het ook half bewolkt. In de loop van de nacht kan er nevel of mist ontstaan. De minimumtemperatuur daalt naar een graad of 3. De wind waait eerst uit een noordwestelijke hoek, maar draait in de nacht naar het zuiden toe waardoor we een aanvoer krijgen van warmere lucht en dat gaan we merken!

Morgen een aangename lentedag! De zon schijnt geregeld en de temperaturen doen het goed om heerlijk in de tuin bezig te gaan of een terrasje te pakken in de stad.

De dag start mogelijk met lage bewolking of mist, maar deze lost geleidelijk op en is de zon geregeld te zien. Wel neemt in de loop van de dag de sluierbewolking toe. De middagtemperatuur mag er wezen, want deze komt uit op 13 a 14 graden. Wel is de zuidelijke wind aanwezig (matig tot vrij krachtig).

De Paasdagen verlopen heel anders

Op zondag wisselen wolken en zon elkaar af en vallen er buien. Deze kunnen verzegeld gaan met onweer en hagel. Maandag wordt het een onstuimige dag met veel wind en kunnen er zware windstoten voorkomen. Meer hierover de komende dagen in onze weerberichten.

Leon Eikenaar
Team Weerstation Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button