EconomieNieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

Website gemeente Zwolle toegankelijker voor ondernemers

Zwolle – De website van de gemeente Zwolle wordt, in samenspraak met de ondernemers, zo ingericht dat de regelgeving voor ondernemers op één plek staat of daarvoor een apart portaal ingericht wordt. Tevens wordt daarbij ook voldoende duidelijk vermeld op welk e-mailadres en telefoonnummer een accountmanager benaderd kan worden bij vragen over van toepassing zijnde regels. Dat staat in een nota die wethouder Paul Guldemond stuurt naar de gemeenteraad van Zwolle.

Wijzigingen

De planning is dat in het begin van het vierde kwartaal van  2022 ‘vernieuwd Zwolle.nl’ online staat, waar de gevraagde wijzigingen in zijn opgenomen. Na een kleinschalig onderzoek zijn er een aantal wijzigingen in de website opgenomen.  ‘Netwerken en belangenbehartiging’ en ‘Innovatie en ondersteuning’ zijn nieuwe onderdelen waarbij men de verbinding met de stad maakt. ‘Financiën’ is deels toegevoegd en deels bij elkaar gezet, waardoor onder ander Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) en Team Ondernemers en geldzaken beter vindbaar worden.

Alles over vergunningen is bij elkaar gezet. Dit stond wat verspreid. En bij de accountmanagers zijn de mobiele nummers toegevoegd. Via de vaste nummers kwamen mensen bij de mobile telefoons uit, maar dit kwam minder toegankelijk over. Ook is er bij de diverse onderwerpen, de verwijzingen naar de betreffende accountmanager toegevoegd.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button