Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Webshop Kerstpakkettenactie open voor publiek

Zwolle – Ruim 2.700 huishoudens in Zwolle hopen ook dit jaar weer een kerstpakket te ontvangen via de Stichting KerstZwolle. Hierbij is ieders hulp hard nodig.  Stuur de Tikkie-link van KerstZwolle rond, koop digitaal een pakket, kom in actie en help mee!

Zelf digitaal boodschappen doen

Wie mee wil werken aan de kerstpakkettenactie of gelijk een kerstpakket wil aanschaffen voor de Zwolse minima, kan dat nu doen via de webshop van KerstZwolle: www.kerstzwolle.nl.

Helaas is inzamelen in de supermarkten dit jaar niet mogelijk vanwege corona. Met iedereen die wil meewerken gaat KerstZwolle de uitdaging aan om toch deze kerst de minima van Zwolle te verrassen met een goed gevuld pakket. Juist in deze tijd, waar eenzaamheid en armoede op de loer liggen. Dit jaar kopen zij zelf de producten voor de pakketten in. Vervolgens worden de pakketten ingepakt, geheel volgens de regels van het RIVM en de Rijksoverheid. Om al die producten te kunnen kopen is er geld nodig, veel geld.

Omdat inzamelen in de supermarkt momenteel niet mogelijk is, vraagt  KerstZwolle dit jaar van iedereen niet 2 uur van zijn of haar tijd, maar een bijdrage in de vorm van geld.

Wat kun je geven?

Geef gul via de webshop of andere makkelijke methodes op de vernieuwde website www.kerstzwolle.nl. Organiseer samen met familie, vrienden, voetbalteam of kerk een inzamelingsactie en doneer het geld via de website. Deel dit op Social Media en inspireer andere Zwollenaren. Kopieer deze tikkie-link in Whatsapp en deel het massaal met je contacten en vraag hen om door te tikken. Doneer een compleet kerstpakket via de webshop. Hoe gaaf is het om de uitdaging aan te gaan om met je groep zoveel mogelijk kerstpakketten te doneren?!

Kort samengevat

In dit bijzondere jaar is er geen inzameling bij de supermarkten, geen 800 vrijwilligers die fysiek aan de slag gaan. Maar wel een online inzameling, samen met al die 800 vrijwilligers (jullie dus!). Ook dit jaar kan deze bijzondere actie niet bestaan zonder de hulp van alle Zwollenaren. KerstZwolle hoopt, mede namens de Zwolse minima, op ieders begrip én enthousiasme!

Houdt de facebookpagina van KerstZwolle in de gaten voor meer informatie. Ga naar hun website en geef!

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren